Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden voor de site plantnu.nl

 

Copyright

De artikelen op de site plantnu.nl zijn auteursrechtelijk beschermt. Vertalen, verspreiden of kopiëren van de inhoud van de artikelen is verboden en strafbaar. Het is alleen toegestaan om een artikel uit te printen voor eigen privé gebruik.

Ad Sense advertenties

Op de site plantnu.nl staan advertenties van Google adSense. Klik alleen op advertenties van AdSense  als u ook werkelijk interesse heeft in de informatie die de advertentie biedt. AdSense gebruikt cookies om u advertenties te tonen die beter aan uw interesses zijn aangepast. Meer hierover, en hoe u zich kunt afmelden kunt u vinden bij;

http://www.google.com/intl/nl/privacy_ads.html

Algemeen

  • Hacken van deze site is niet toegestaan.
  • Als bezoeker van deze site heeft u zich te houden aan de voorwaarden.
  • Eventuele schade ontstaan aan planten en bomen kan niet worden verhaald op de eigenaresse van plantnu.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over een bepaalde plant stel dan gerust een vraag , liefst bij het betreffende artikel, ik zal zo snel mogelijk proberen antwoord te geven. Ik ben zelf echter gewoon ook maar een liefhebber van tuinieren en weet niet overal een antwoord op! Het zou fijn zijn als anderen, die wel het juiste advies weten te geven, dit dan willen doen.  Voor andere vragen of opmerkingen kunt u ook contact met me opnemen via het contact formulier.

Veel plezier met lezen en met tuinieren!

Met vriendelijke groeten,

Willemien Mostert

Deze site maakt onderdeel uit van W.M.Marketing en staat ingeschreven bij de KVK; 57407290