Flatex_aandeel_kopen

Direct gratis 100 euro ontvangen?

We hebben een wel erg mooie actie gevonden! Je kan namelijk geheel gratis €100 ontvangen. Je kan dit bedrag nadat je het ontvangt direct naar je rekening overmaken. Hiervoor hoef je alleen de volgende drie stappen door te nemen:

  1. Ga naar deze website.
  2. Stort een bedrag van €5 of meer.
  3. Koop minimaal één aandeel.

Vervolgens kan je de €100 direct van je rekening afhalen. Waarom geeft deze partij gratis geld weg? Dit doen ze omdat het een vrij nieuwe bank in Nederland is. Door deze actie lukt het ze om direct een grote naamsbekendheid te verwerven.

Direct je gratis €100 claimen? Gebruik de onderstaande knop:

 

Hoe werkt het precies?

Je gaat eerst naar de website van Flatex via de bovenstaande knop. Hier kan je een gratis account aanmaken. Flatex is een zogenaamde broker; een broker is een partij waarbij je aandelen kunt kopen en verkopen. Voor het openen van een account moet je de nodige persoonlijke gegevens invullen. Het is in Nederland immers niet mogelijk om een beleggingsaccount te openen zonder je gegevens in te voeren.

Nadat je account is geopend, moet je een klein bedrag storten. 5 of 10 euro is genoeg. Je gebruikt dit geld vervolgens om één aandeel te kopen. Dit kan je eenvoudig doen door op de site op zoek te gaan naar een aandeel als Nokia. Vervolgens hoef je alleen maar op de kopen knop te drukken om het aandeel aan te schaffen.

Flatex_aandeel_kopen
Met de kopen knop koop je eenvoudig een aandeel.

Nadat je een aandeel hebt gekocht, kan je de 100 euro de volgende dag op je rekening verwachten. Je kan er vervolgens verder mee beleggen of je kan het bedrag direct op je rekening laten storten. Er zijn voor de rest geen vervelende voorwaarden aan verbonden.

Is dit echt?

Het is 100% echt. Plantnu.nl staat er garant voor dat je een bonus ontvangt van 100 euro nadat je de bovenstaande stappen hebt opgevolgd. Hieronder zie je ook enkele reacties van mensen waarbij het gelukt is:

Reacties

Ben je er klaar voor? Gebruik dan direct de onderstaande knop om aan de slag te gaan.

Ontvang gratis €100

Heb je nog vragen? Laat het ons weten en we helpen je graag 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Tijdschrift over tuinieren

Ben je op zoek naar een goed tijdschrift over tuinieren? Wil je altijd de laatste tuinier tips? Klik dan hier en sluit een abonnement af op TuinSeizoen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.