Over ons: wie zit er achter plantnu.nl?

Mijn naam is Willemien Mostert. Ik ben een echte tuinliefhebster en heb al wat jaren ervaring met het tuinieren achter de rug. Onze huidige tuin is nu ruim zeventien jaar oud en is nu een aardig volwassen tuin aan het worden. Ik vind het leuk om alle planten uit mijn tuin en die ik overal tegenkom te beschrijven en er een mooie foto bij te maken.

Over mij: Willemien Mostert

Door het vele tuinieren en het vele lezen van boeken en informatie op het internet heb ik mezelf heel wat geleerd over de verzorging van planten en vind het leuk om mijn passie met andere liefhebbers te delen.

In onze tuin zijn groenblijvende– en bladverliezende planten te vinden. Het zijn vrijwel allemaal bloeiende planten. Ook zijn er in de tuin een flink aantal bomen te vinden.

Ik vind een tuin op zijn mooist als er veel (verschillende) planten en bomen in te vinden zijn. Zo wordt het een diervriendelijk geheel. Vogels, insecten, en eventueel egels of eekhoorns voelen zich thuis in een tuin als ze er voldoende beschutting vinden. Ze kunnen er dan in schuilen en nesten bouwen.

Als er in een tuin een flinke hoeveelheid planten aanwezig is, kunnen dieren er ook al snel voldoende voedsel vinden. Als je dan ook nog zorgt voor schoon drinkwater, door een drinkbak te plaatsen, of door een vijver in je tuin aan te leggen, dan hebben veel vogels en insecten het er al snel goed naar hun zin.

Langzaam maar zeker zullen er op deze site steeds meer artikelen bijkomen, dus houd het in de gaten.

Gebruik van Plantnu.nl

Op de home pagina vind je verschillende categorieën. Door te klikken op een categorie kom je terecht bij zo’n categorie, bijvoorbeeld  klimplanten.  Iedere blauwe tekst die je tegenkomt is een link naar een ander artikel of categorie. Zo kan je gemakkelijk doorklikken naar andere mooie planten.

 Veel leesplezier!

Planten kopen

We werken op provisie basis samen met de kweker Directplant. Dit kost jou niks extra’s en van de provisie kunnen wij deze site onderhouden. Door op een groene knop met “koop deze plant’ te klikken kom je op de site van Directplant terecht.

Directplant bezorgt planten, bomen en struiken tot aan de deur, tegen geringe bezorgkosten. Je kunt er ook voor kiezen om planten zelf af te halen op vaste ophaal locaties die in iedere provincie te vinden zijn. Directplant biedt garantie op de planten, lees hierover verder op hun site.

Wie beheerd plantnu.nl?

Alex Mostert plantnuPlantnu.nl is beheerd & ontworpen door mij, Alex Mostert. Ik ben de zoon van Willemien en ik vind het leuk om haar te helpen met deze geweldige planten website! Ik ben ervan overtuigd dat het ons met haar kennis lukt om één van de grootste tuinier websites van de Benelux te worden. Met meer dan 500.000 bezoekers per jaar zijn we al goed op weg!

Heb je suggesties of wil je graag in contact komen? Dat kan; hieronder vind je mijn gegevens:

Wil je connecten?

Je kunt me vinden op LinkedIN en Instagram!

Bedrijfsgegevens plantnu.nl beheer

  • Bedrijfsnaam: Site Diensten B.V.
  • Adres: Herengracht 248F, 1016BV Amsterdam
  • KvK82574081
  • Telefoonnummer: +31 6 81 82 85 72
  • Mailstuur ons een mail

Bedrijfsgegevens auteur

  • W.M. Marketing
  • KvK: 57407290

Auteur

Willemien Mostert Avatar
Over Willemien Mostert

Hoi allemaal, ik ben Willemien en tuinieren is mijn grote hobby. Met mooi weer kun je me altijd in de tuin vinden en als het weer wat minder is schrijf ik graag over de planten in mijn tuin en ik deel mijn ervaring graag met jullie! Wil je meer weten over mij? Klik dan hier