Planten op kleur

Welke bloemkleuren je voor je tuin uitzoekt is een kwestie van smaak. Je kunt kiezen voor warme kleuren als geel, oranje en rood. Deze drie kleuren worden vaak met elkaar gecombineerd.

Paars, roze, blauw en wit komen ook vaak voor in combinatie met elkaar. Deze kleuren geven de tuin een koelere uitstraling en komen wat minder op je af dan de warme kleuren.

Je kunt je er natuurlijk ook niks van aantrekken welke combinaties volgens experts goed bij elkaar passen en lekker alles door elkaar plaatsen. Het is ten slotte jouw tuin, wat jij mooi vindt maakt je het meest blij.

Ben je op zoek naar een plant in een specifieke kleur? Klik dan verder:

 

 

Verder vind je hieronder een aantal artikelen met verzamelde planten op kleur:

Auteur

Willemien Mostert Avatar
Over Willemien Mostert

Hoi allemaal, ik ben Willemien en de tuin is al twintig jaar mijn tweede huis. Met mijn groene vingers wroet ik in de aarde en ik deel dit plezier graag met jullie! Ik vind het erg leuk wanneer je een reactie achterlaat op mijn artikel. Wil je meer weten over mij? Klik dan hier!